Magyar Örökség Díjat kapott a Bethesda Gyermekkórház!

Hatalmas kitüntetés érte kórházunk közösségét, Magyar Örökség Díjjal tüntették ki a Bethesda Gyermekkórház szolgálatát! A múlt gyökerei, a jelen értékei, a kórházi gyógyító szolgálat kerültek elismerése ezzel a díjjal. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki napról napra tesz azért, hogy ez a szolgálat megvalósuljon!

„A 153 éves működésünk és a mindennapi munkánk fontos elismerése ez a díj – hangsúlyozta Velkey György főigazgatónk. Mint mondta, a kórház dolgozói nagyon kiterjedt munkát végeznek, a megelőzéstől kezdve, a gyógyításon keresztül, a hazabocsátásig a betegek mellett vannak, emellett komoly lelki közösségben, egymást támogatva végzik feladataikat. „Ez a közösség számomra is támasz, és bár nem is számítottunk hasonló elismerésre, ez a díj mégis összefoglalja másfél évszázadunkat, jelenkorunkat és a jövőbe vetett hitünket – vallja a főigazgató. – Ezek között a nagyszerű díjazottak között ülve arra gondoltam, ez a díj azt üzeni, hogy mi is fontos szereplői vagyunk az egyetemes magyarságnak.”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support