Menedzsmenttel a COVID ellen

2020. május 25-én a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társasággal közösen országos pályázatot hirdetett: Tudás, gyakorlati alkalmazás, változtatásvezetés, hozzáállás a járvány kezelésében – Menedzsmenttudással a járvány ellen” címmel.

A pályázat fő célja az EMK valamely képzése keretében elsajátított módszerek bemutatása volt, melyeket a pályázók hatékonyan alkalmaztak a COVID-19 járványügyi helyzet új kihívásainak kezelésében és megoldásában.

A kórházunk által benyújtott pályázatban ismertettük a  külföldi és magyar nyelvű szakirodalom médiahírek, kollégiumi ajánlások, hatósági intézkedések és kormányrendeletek követését, a szakmai protokoll,  helyi eljárásrend kidolgozását és működtetését, a veszélyeztetett munkatársak távmunkában történő hasznos tevékenységének kialakítását, a betegek telekommunikációs gondozását,a laikus érdeklődők rendszeres tájékoztatását, az intézményi operatív bizottság működését, az adatszolgáltatási eljárásrendet, a kockázatkezelést, és a járványügyi biztonsági intézkedésekkel kapcsolatos nem kívánt események kezelésének módszereit.

Örömmel értesültünk róla, hogy pályázatunkkal a megtisztelő 2. helyezést értük el, melynek ünnepélyes díjátadójára 2020. július 08-án került sor.

Dr. Szócska Miklós, az Egészségügyi Közszolgálati Kar dékánja és Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke adta át a nyereményeket.

Köszönjük Munkatársainknak ebben az új, speciális helyzetben tanusított helytállását! Az elismerés Mindnyájuknak szól!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support