Neurológiai ápolóink az Astellas díj nyertesei

Július 11-én, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán megrendezett ünnepségen vette át neurológiánk ápolói és asszisztensi csapata az Astellas díjat, melyet  az év egészségügyi szakdolgozója pályázat közösségi kategóriájában ítélt oda a szakmai zsűri.

Az Astellas-díjat 2006-ban alapította az Astellas Pharma és annak vezetőjeként Dr. Markovich György. „A díj célja a kezdetektől fogva az volt, hogy a hazai egészségügyben tevékenykedő, sokszor méltatlanul kevés elismerést és nyilvánosságot kapó orvosok és egészségügyi szakdolgozók áldozatos munkájára és példaértékű erőfeszítéseire ráirányítsa a társadalom és a szakma figyelmét.” (http://evszakdolgozoja.astellasdij.hu)

A díj pályázati rendszerben működik, neurológiai ápolóinkat főigazgatónk és ápolási igazgatónk terjesztette fel. Országos szinten 47 csoportos jelöltből választotta ki a szakmai zsűri (tagjai: Prof. Dr. Nagy Zoltán Zsolt SzOTE, Bogláriné Szilágyi Erzsébet MESZK, Kormos Ágnes SE, Vízvári László OMSz)

A beszédekből, köszöntésekből, kóruszenei programból, valamint a díjátadásokból álló ünnepségre neurológiai ápolóinkat elkísérte Molnár Gabriella ápolási igazgató, dr. Siegler Zsuzsa és dr. Bodó Tímea is.

Szívből örülünk a csapat sikerének!

-rgy-

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support