Pólus pingvinek

A Pólus Pingvinek gyermeknapi Hoki Tornájának a sport mellett, jótékony célja is van: a csapatok nevezési díját már sok éve a Bethesda kórháznak ajánlják fel.

Küldöttségünket 2019. június 11-én, dr. Velkey György főigazgató és Boros Zsuzsanna fogadta süteménnyel, üdítővel, csokival és sok szeretettel.

Nagy Attila vezető edző a Pólus Pingvinek nevében beszélt arról, hogy milyen sokat köszönhet a csapat a Bethesda kórháznak. „Nem túlzás állítani, – mondta – hogy egy hoki csapatnak milyen nagydolog, hogy egy nem várt sérülésnél vár ránk egy kórház, a Bethesda, ahol mindig jó szívvel, nagyszerű szakmai tudással látják el sebesült gyerekeinket.”Természetesen kiemelte azt is, hogy milyen fontos a versenysportot is összekötni egy jó céllal.

Velkey igazgató úr a Bethesda nevében köszönte meg az adományt, és utalt arra, hogy neki édesapaként, belső élménye miatt is fontos, amit a Pólus Pingvinek tesznek, hiszen az ő egyik fia is jégkorongozott, mégpedig kapus poszton.

A komoly és elgondolkodtató szavak után a gyerekek egy-egy „bethesdás kitűzőt” is átvehettek Főigazgató úrtól, majd nekiláttak a sütinek és üdítőnek, aztán vidáman vették birtokba a mászókát, az udvart, míg a felnőttek beszélgettek gyerekekről, hokiról, és kicsit a kórházban folyó munkáról.

Köszönjük a felajánlást!

 Boros Zsuzsa

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support