Rendkívüli higiéniai felajánlás csomagunkkal sikeresen segítettünk több száz iskolában

Idén iskolakezdéskor egyedülálló kezdeményezéssel fordultunk a magyar oktatási intézményekhez, a segítségünket, sokéves egészségügyi szakmai tapasztalatunkat és védőeszközeinket ajánlottuk fel támogatásul. A pedagógusok körében rendkívüli felhívást tettünk közzé. A felhívásunkban 100 ingyenes egészségügyi védőcsomagot ajánlottunk fel Bethshop webáruházunk kínálatából, melyet szaktudásunk és tapasztalataink mentén állítottunk össze. Felajánlás csomagunkkal a célunk az volt, hogy az iskolai környezetben a koronavírus járvány miatt megnövekedett fertőzésveszély ellen nyújtsunk hatékony védelmet, valamint ezzel szeretnénk elősegíteni  a diákok körében a higiéniás kultúra megteremtését.

Nagy örömünkre szolgál, hogy felhívásunkra rövid időn belül számos válasz érkezett az egész országból. Számos osztályfőnök, pedagógus élt a lehetőséggel, összességében

  • 772 csomagigény érkezett,
  • 255 iskola részéről,
  • 108 településről.

A számok tükrében úgy gondoljuk, hogy kezdeményezésünk sikerrel zárult: ténylegesen sikerült könnyebb hozzáférést biztosítanunk a megfelelő, jó minőségű védőfelszerelésekhez és védőeszközökhöz. A védőcsomagokat a gördülékeny szervezésnek köszönhetően már meg is kapták az igénylőik.

A nagy számú jelentkezésnek köszönhetően, eldöntöttük, hogy szeretnénk  még több védőcsomagokat felajánlani, ezért a további 100 jelentkező számára is összeállítottunk egy kisebb csomagot (1 db 250 ml-es Bradolife kéz-és bőrfertőtlenítő és 1 db Non-contact hőmérő (Alphamed UFR-106), amelyeket a napokban juttatunk  el a jelentkező osztályok számára.

Azon pedagógusok számára, akik a Bethshop webáruházunk teljes készletéből még 2020. december 31-ig rendelnének 20%-os engedményben részesítjük, továbbá minden  hozzánk forduló érdeklődő kérdéseire készséggel válaszolunk, párbeszédet folytatva több iskolával. Tapasztalatunk szerint sok helyen már a tanácsunk is önmagában haszonnal járt, egyéb helyeken pedig  kézzel fogható segítséget  is tudtunk nyújtani.

A felajánlás csomagunkban szereplő termékek ismételten beszerezhetőek után rendeléssel k ugyancsak a Bethshop webáruház kínálatából: az ovjunkegyutt@bethesda.hu email címen.

A 14 termékből álló speciális egészségügyi védőcsomag tartalmát higiénikus szakemberünk  ajánlása alapján, a partnereink segítségével a Bethshop webáruházunkban kapható termékek kínálatából válogattuk össze.

A csomagban megtalálhatók az olyan neves gyártók termékei, mint például a Florin Brado termékcsaládjának kéz- és felületfertőtlenítő illetve -ápoló termékei, az Immunetec fertőtlenítő termékek és a felületekre ragasztható IonProtect termékek is.

Minden csomaghoz részletes használati ismertetőt mellékeltünk a termékekről, ezzel is segítve a fertőzés elleni hatékonyabb védelem elsajátítását.

A tapasztalataink alapján nagyon jól alakult a felhívás és sikerült valós igényeket támogatnunk konkrét egészségügyi védőeszközökkel. Mindezen felül szívet melengető érzés egy kicsit nagyobb biztonságban tudni az iskolás korú gyermekeket és tanáraikat is. Számos köszönő levelet és képet kaptunk, bízunk benne, hogy a szakmai tapasztalatunk segítségével komolyan hozzájárultunk a védekezéshez, a tanítás biztonságos fenntartásához.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support