A Richter Anna Díj döntőjében a Bethesda csapata!

Hazánk egyik legkiemelkedőbb gyógyszercége, a Richter Gedeon Nyrt. legújabb pályázati kiírásával kreatív ötletek kidolgozására inspirálta az egészségügy, gyógyszerészet és oktatás területén dolgozó nőket. A Richter Anna Díj olyan újszerű, megvalósítható projektterveket várt a pályázóktól, amelyek az oktatás és kutatás, gyógyítás, gyógyszerészet, egészségügyhöz kapcsolódó ismeretterjesztés területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy színvonalához, fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hozva a hétköznapokban.

A versenyben legfeljebb öt főből álló csapatok indulhattak, a megjelölt területek valamelyikén aktívan tevékenykedő női csapatkapitány vezetésével.

Kategória: egészségügyi szakdolgozó

Csapatkapitány: Kemenesiné Lakatos Eszter

Csapattagok: Dr. Tamásné Bese Nóra,  Dr. Ternai Zita,  Maucháné Ligeti Nóra, Nyergesné Závodi Edit

A Bethesda Kórház ötszáz fős szupercsapata évente 140.000 beteg gyerekkel találkozik. A gyógyítás teljes ideje alatt szívvel-lélekkel állnak a családok mellett, támogatják őket abban, hogy a betegség legnehezebb időszaka is könnyebben elviselhető legyen. De miből meríthet erőt az, aki arra tette fel életét, hogy másokon segítsen? A testet-lelket kimerítő hivatás, mindennapi stressz, munka és magánélet összehangolása rengeteg energiát kér az egészségügyben dolgozóktól. Olykor egy-egy jó szó, egy vállveregetés életmentő lehet számukra. Eszter, a kórház ápolási igazgatója és az ő bátor, kreatív gondolkodású csapata úgy érzik, eljött az idő, hogy reflektorfénybe kerüljenek a hétköznapok szuperhősei, a Bethesda kórház dolgozói. A minden osztály tevékenységét bemutató kisfilmekkel szeretnének tükröt tartani a kórház elhivatott munkatársai számára: hogy az embert próbáló hétköznapokon is tudják, hálásak nekik, megbecsülik odaadó munkájukat. Kisfilmjeikkel szülőket is szeretnék megszólítani, segítséget adni számukra abban, hogy tudják mire számíthatnak ha a gyermeküknek esetleg kórházi kezelésre lesz szükségük A filmeken keresztül bepillanthatunk a kórház életébe és – nem utolsósorban – a fiatalabb generáció is kedvet kaphat e csodálatos hivatáshoz.  Hisz a csapat egybehangzó véleménye, hogy a nehézségek ellenére egy olyan családias, szeretetteli munkahelyen, mint a Bethesda, öröm gyógyítani és mindent meg kell tenni azért, hogy ez a kincs, ami a kezükben van, megőrizze csillogását.

Ha szeretnéd, hogy a Bethesda Kórház csapata és a „Főszerepben a hétköznapi hősök!” projekt kapja a közönségdíjat, szavazz rájuk!

A kategóriánként egy-egy győztes projektet a zsűri tagjai választják majd ki, ők döntik el, ki kapja a projekt megvalósítására fordítható négy-négy millió forintot.

A közönségdíj sorsa azonban a szavazók kezében van. Február 28-ig a www.richterannadij.hu oldalon a nagyközönség szavazatait várja a Bethesda Gyermekkórház csapata. A szavazók nem csak a projekt megvalósításához segítik hozzá a döntősöket, hanem részt vehetnek a Richter Anna Díj nyereményjátékán is. Érdemes követni a díj Facebook oldalát, ahol folyamatosan érdekes információkat olvashatunk és a döntős projektekhez kapcsolódó játékokba is bekapcsolódhatunk.

Március 8-án, egy rendkívüli nőnapi gála keretében fény derül a boldog döntősök kilétére, és velük együtt mindannyian örülhetünk annak, hogy a Richternek köszönhetően mindenki életére ható, innovatív ötletek valósulnak meg.

A Bethesda Gyermekkórház csapata köszönettel fogad minden szavazatot az alábbi linken: https://www.richterannadij.hu/index.php/2019/2019-dontosok-7

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support