Schirilla György jótékonysági futása

Schirilla György immár 11. alkalommal vállalkozott futásra a legkisebbekért.  Ezúttal a Miskolc-Jászberény-Budapest alkotta háromszög 43 városán és kisebb településén haladt át és szeptember 9 -én délben érkezett a Hősök terére, ahol általános iskolás gyerekek csatlakoztak hozzá, majd a Városligeten át együtt futottak be a Bethesda Gyermekkórházba. Itt gyermekeknek szóló sportos rendezvénnyel vártuk őket, majd az Alma együttes koncertje következett..

Schirilla György: ” Futásomnak a” jókedvet és egészséget viszek a gyerekeknek” elnevezést adtam. A rendezvény legfőbb célja, hogy felhívjam a figyelmet a beteg, kórházban ápolt gyerekekre. Volt a kísérő autóban egy kopjafa, melyre a csatlakozók csoportok szalagot kötnek, a résztvevők emléklapot kaptak.”

A beérkezésről szóló rövid videót megnézhetik itt.

Külön köszönjük a Julianna Református Általános Iskola alsótagozatos diákjai és tanáraik aktív részvételét a programban.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support