“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

Felület
Állítsa be a kezelőfelületet, hogy megkönnyítse a használatát különböző körülmények között.

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza                              
1146 Budapest, Bethesda utca 3. Hiteles egészségügyi weboldal
+36-1-920-6000 
bethesda@bethesda.hu 

Bethesda Youtube Bethesda Facebook Bethesda Instagram

 

Címlap / Rólunk / Híreink / Változások az átépítések alatt

Változások az átépítések alatt | Bethesda Gyermekkórház

Értesítjük a kedves Szülőket, hozzá-tartozókat, hogy a Bethesdában kezdődő felújítások, átalakítások valamint a gyógyítás zavartalansága érdekében a nyári hónapokban az alábbi átszervezésekkel működünk:

 

Július 15-én a Neurológiai osztály betegei a Rehabilitációs osztályra költöznek. A rehabilitációs, neurológiai és pszichoszomatikus osztály betegei, orvosai és szakápolói ezt követően augusztus 2-ig az Ilka utcai épület első emeletén érhetőek el. tel.: (06 1) 422 28 93

Július 16-án a II. Belgyógyászati osztály a Neurológiai osztály helyére költözik.

tel.: 422 28 73

 

Július 16-án az égéssebészeti, fül-orr-gégészeti és gyermeksebészeti betegek a Sürgősségi és II. Belgyógyászati osztályra költöznek a teljes gyógyító személyzettel. 422 28 31, 422 28 32

 

Július 16-tól augusztus 2-ig a II. Belgyógyászati osztály az Ilka utcában működik.

A Belgyógyászati és Sürgősségi ambulancia változatlanul a Bethesda utcában marad. A Sürgősségi osztály kis kórtermét a Bethesda utcában a sürgősségi betegek fektetésére tartjuk fenn.

 

Július 16 és augusztus 16 között a sebészeti, gégészeti és égéssebészeti betegek a Bethesda utca földszintjén a Sürgősségi és II. Belgyógyászati osztály helyén fekszenek. Ez idő alatt a Sürgősségi osztály nagy kórterme égéssebészeti kötözőként működik. Az égéssebészeti fürdetés az Égésintenzív osztályon történik. A sebészeti és fül-orr-gégészeti betegek posztoperatív rövid őrzése a gégészeti posztoperatív kórteremben zajlik majd.Az Intenzív és Égésintenzív osztály a sebészeti, fül-orr-gégészeti és égéssérült gyermekek közül a szubintenzív eseteket is ellátja. Az Intenzív osztály betegfelvevő készültségének fenntartásához az intenzív ellátásra már nem szoruló betegeket a többi osztályon helyezzük el. A III. sz. Csecsemő osztály a csecsemő- és kisdedkorú sebészeti és fül-orr-gégészeti betegek elhelyezésében a szokásosnál nagyobb mértékben vesz részt.

 

Július 17-én, reggel 7 órakor a Bethesda utcai épület első emeletét a munkásoknak átadjuk. Az átmeneti válaszfal a sebészeti műtőket és az endoszkópos helyiséget a lift felől megközelíthetően tartja.

 

Július 31-én a Bethesda utcai első emelet hátsó részét a munkások visszaadják. A munkaterület a nővérpult és a 2-es műtő bejárata közötti területre helyeződik. Így az endoszkópos helyiség használata megszűnik és az 1-es sebészeti műtő csak a 2-es műtő bejáratán keresztül közelíthető meg.

 

Július 31-én és augusztus 1-én nagytakarítás a Bethesda utcai első emeleten. Augusztus 2 és augusztus 16 között az endoszkópos helyiség nem működik. A korábban abban végzett tevékenységeket a sebészeti műtőkben végezzük.

 

Augusztus 2-án a II. Belgyógyászati osztály betegei, orvosai és ápolói a Bethesda utcai első emeletre költöznek. Az osztály augusztus 2-15-e között csak a hátsó lépcsőn keresztül lesz megközelíthető.

 

Augusztus 2-án a belgyógyászati betegek távozása után a Neurológiai osztályon nagytakarítás, majd délutántól a neurológiai osztály betegei, orvosai és szakápolói visszafoglalják helyüket.

 

Augusztus 15-én a felújítási munkák befejeződnek.

 

A fentiektől függetlenül már zajlik az intézeti gyógyszertár átalakítása, melynek célja, hogy várhatóan ősszel megynithassuk közforgalmú patikánkat is.

Az építkezés-átalakítás alatti kényelmetlenségekért megértésüket kérjük, hiszen ezek végeztével komfortosabb körülmények között tudjuk fogadni betegeinket.

Dr. Velkey György főigazgató

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: BT