Ortopédia Szakrendelés

Elérhetőség: A épület, Bethesda u. 3. földszint 12-es rendelő
Időpontegyeztetés és beutaló szükséges

Ellátási területünk: Budakalász, Dány, Szada, Vácszentlászló, Valkó, Zsámbok

Rendelési idő: 

ORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS
KEDD: 09:00 – 15:00

 fszt. 12-es rendelő

Dr. Jórász Zsolt

Időpontegyeztetés:
Stángli-Polgár Viktóriánál
kizárólag e-mailben:
ortopedia@bethesda.hu

Kérjük, a rendelésre beutalóval érkezzenek!

 

Az ellátási területen kívül lakó betegeket sajnos nem tudunk fogadni.

Azokat a betegeket, akik területen kívül laknak, de korábban kezeltünk őket, illetve kontrollra jönnek, előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Kórházunk régóta nagy hangsúlyt fektet a gyermek-és serdülőkori sportsérülések, ízületi sérülések, kiemelten a térdízületi sérülések (porcsérülések, szalagsérülések, térdkalács rendellenességek, stb.) ízületi problémák ellátására. Kiemelt specialitásunk a gyermek-és serdülőkori arthroscopos sebészet. Az ilyen panaszokkal jelentkező betegeket természetesen területen kívülről is fogadjuk előzetes bejelentkezés alapján.

Munkatársak

Dr. Jórász Zsolt

Dr. Jórász Zsolt

Osztályvezető főorvos

+36 1 422 2802

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogóval Dr. Jórász Zsolttal beszélgettem arról, mi történik a sérüléstől a gyógyulásig vezető úton.

bővebben
Térdsérülések, térdműtét

Térdsérülések, térdműtét

Jázmin, aki válogatott tőrvívó, nemrégiben esett át egy artroszkópos térdműtéten a Bethesda Gyermekkórházban. Olvassa el a térdsérülése történetét!

bővebben
Téli sérülések

Téli sérülések

Mivel hamarosan „beáll” az igazi tél, vizsgáljuk meg röviden, hogy milyen baleseteket kerülhetünk el megfelelő elővigyázatossággal, vagy ha már megtörtént a baj, mitévők legyünk.

bővebben
Ortopédiai problémák gyermekkorban

Ortopédiai problémák gyermekkorban

A mozgás a gyerekkor egyik legnagyobb élménye, és lábaink egészségére egész életünkben nagy szükségünk van. Sok ortopédiai elváltozás gyerekkorban alakul ki, és bizony türelmetlenségünkkel vagy rossz cipőválasztásunkkal magunk is előidézhetjük gyermekeink későbbi panaszait. Ha pedig odafigyelünk, korrigálhatjuk az elváltozásokat.

bővebben
Gyermekkori csontsérülések

Gyermekkori csontsérülések

Ebcsont beforr –szoktuk mondani a gyerekeket érő sérülésekre. Vannak azonban olyan sérülések, amelyek első látásra enyhének tűnnek, mégis súlyos következményekkel járhatnak.

bővebben
A csípőficam

A csípőficam

A laikus közvélemény a csecsemőkori csípőeltéréseket csípőficamnak nevezi. Azonban tudni kell, hogy nemcsak csípőficam, hanem az úgynevezett csípődiszplázia esetén is aszimmetrikusak a combon a bőrredők.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support