“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Megjelent!! | Bethesda Gyermekkórház

Megjelent! Életünk törékeny cserépedényben, Dizseri Tamás, a Bethesda újraalapítója

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, kórházunk titkárságán szerezhető be. Érdeklődni imre.vera@bethesda.hu címen lehet.

"Dizseri Tamás prófétikus ember volt. Én Mózesnek láttam. Elkötelezettnek, Istentől vezéreltnek és cselekvőnek. Világmozgásokat figyelt, érzékeny volt a globális változásokra. Energetizálta a rendszerváltás, a magyar sorskérdés. Az egyházi, család- és egészségügyi rendszerek apróságai is izgalomba hozták. Hívásként élte meg, hogy kora nagy átalakulásainak alkotó részese legyen. Személyre szabott feladatnak tekintette, hogy átvezesse a Bethesdát a „Vörös tengeren”. Isten és az Ember érdekelte.

Dizseri Tamás egyszerű ember volt. Tamásnak láttam. Óvatosnak, kétkedőnek, akinek nehéz volt a bizalmába férkőzni, de aztán hűséges maradt. Figyelmes barátnak, otthont teremtő családapának, hálás gyereknek és testvérnek, felelősségteljes polgárnak, segítőkész orvosnak, alázatos, hitben élő embernek. Tudott figyelni másokra és érzékeny volt az emberi elesettségre, szenvedésre. Az ember és Isten érdekelte."

Velkey György

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph