SNI Fogászat

Telefonos bejelentkezés: keddi napokon, 9 és 12 óra között 
Lesti József koordinátornál: +36 30 793 6677
 

KÖZPONTI TELEFON:

Fogászati ambulanciánkat azoknak a gyermekeknek hoztuk létre, akik Sajátos Nevelési Igényűek (SNI), ezért az általános gyermekfogászati ellátásban együttműködő készségük híján nem kezelhetőek. Számukra hoz megoldást az altatásban végzett fogászati kezelés, amely OEP finanszírozott, tehát az ilyen gyermeket nevelő családoknak ingyenes.

A kezeléseket és a gondozást altatóorvosi és szakasszisztensi háttérrel végzik szakorvosaink.

Szakorvosok: SNI Fogászat

Dr. Jáky László

Dr. Jáky László

Ambulanciavezető főorvos

Lesti József

Lesti József

Csecsemő- és gyermek szakápoló - NIV koordinátor - SNI fogászati koordinátor

+36 30 793 6677

SNI Fogászat képekben:

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Altatásban fogászat

Altatásban fogászat

Altatásos fogászat SNI-s gyermekeknek. Vajon mit él át az a gyermek, aki speciális bánásmódot igényel, és megtudja, hogy fogászati beavatkozás vár rá?

bővebben
Az első fogak

Az első fogak

Amint megjelennek az első fogak, meg kell kezdeni azok rendszeres tisztítását. A fogmosás célja a fogszuvasodás és az ínygyulladás megelőzése. A tejfogak szuvasodása ártalmas a kisgyermek általános egészségi állapotára, károsan befolyásolja a rágást és a beszédet.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support