Gyermekbőrgyógyászati Szakrendelés

Elérhetőség: L épület, Ilka utca 57. 2-es rendelő
Időpontkérés: az online időpontfoglalás gombon

Munkatársak

Dr. Csitos Ágnes

Dr. Csitos Ágnes

Szakorvos

+36 1 422 2870
Löffler Ferencné Gizi

Löffler Ferencné Gizi

Asszisztens

+36 1 422 2870

Rendelési idő:

HÉTFŐ: 8:30 – 14:00

KEDD: 8:00 – 13:00

CSÜTÖRTÖK: 8:00 – 14:00

 

Betegeinket beutaló nélkül, lakóhelytől függetlenül, kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján tudjuk fogadni.

Időpontfoglalás a fenti online időpontfoglalás gombon lehetséges.

Egyéb kérdésekben a borgyogyaszat@bethesda.hu e-mail címünk továbbra is él, aktív gondozott és új betegek számára is. 

Telefont jelenleg csak hétfőn, kedden és csütörtökön 9:00 – 11:00 óráig tudunk fogadni. Kérjük Önöket, hogy csak azok telefonáljak, akiknek nincs lehetőségük online időpontot foglalni, vagy e-mailt írni.

Kérjük, érkezzenek a kapott időpontnál 10 perccel hamarabb, hogy legyen idő a triázsra és a betegfelvételnél való bejelentkezésre. Kérjük, a korábbi bőrgyógyászati leleteket hozzák magukkal a vizsgálatra.
Amennyiben a megbeszélt időpontban mégsem jönnek el a vizsgálatra, a többi gyermek érdekében az időpontot minél hamarabb mondják le.

Ne feledjék, hogy az Ilka utcában a parkolás díjköteles.

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

A kézmosás titkai

A kézmosás titkai

Reggelenként összezsúfolódva, köhögő, tüsszögő gyerekek és felnőttek között tesszük meg az utat az iskolába, óvodába, munkahelyre és délután haza. Sokakban élhet ez a kép, akik a tömegközlekedési eszközöket használják.

bővebben
A fejtetvesség kezelése – gyakorlati tanácsok

A fejtetvesség kezelése – gyakorlati tanácsok

Fejtetű bárkinél előfordulhat (a leggondosabb szülő gyermekénél is!), hogy „összeszedi” ezeket a kis vérszívókat, melyektől azután igen nehéz megszabadulni (ha azt hisszük kiírtottuk őket, hetek múlva újra indulhat a kínlódás…)

bővebben
Kullancsok és betegségek

Kullancsok és betegségek

A kullancsok megszámlálhatatlan betegséget terjesztenek, a mi éghajlatunkon azonban szerencsére csak néhány kórokozót hordoznak ezek az apró termetű paraziták.

bővebben
Az ekcéma

Az ekcéma

Az ekcéma pontos okát nem ismerjük, de azt már tudjuk, hogy az ekcémás fellángolásokat különböző irritáló tényezők, bizonyos élelmiszerek, betegségek, a stressz is kiválthatják.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support