Gyermekbőrgyógyászati szakrendelés

Elérhetőség:
Ilka utca 57. 2-es rendelő

KÖZPONTI TELEFON:

Szakorvosok: Gyermekbőrgyógyászati szakrendelés

Bereznai Gréta

Bereznai Gréta

Asszisztens

+36 1 422 2870
Dr. Csitos Ágnes

Dr. Csitos Ágnes

Gyermekbőrgyógyászati szakorvos

+36 1 422 2870

Rendelési idő:

HÉTFŐ: 8:30 – 14:00

Dr. Csitos Ágnes főorvos

Ilka u. 57. 2-es rendelő

KEDD: 8:00 – 13:00

Dr. Csitos Ágnes főorvos

Ilka u. 57. 2-es rendelő

CSÜTÖRTÖK: 8:00 – 14:00

Dr. Csitos Ágnes főorvos

Ilka u. 57. 2-es rendelő

Bőrgyógyászati szakrendelésünket a járványügyi eljárásrendek és korlátozások betartásával folytatjuk.

Helyszín: Ilka utca 57.  1143 Budapest

A betegeket csak előzetes időpont egyeztetés alapján tudjuk fogadni.

Kérjük, érkezzenek a kapott időpontnál 10 perccel hamarabb, hogy legyen idő a triázsra és a betegfelvételnél való bejelentkezésre.

Időpontkérés a borgyogyaszat@bethesda.hu email címen lehetséges, a beérkezett email-ekre egy-két napon belül válaszolunk.

Telefont jelenleg csak hétfőn, kedden és csütörtökön  9:00 – 11:00 óráig tudunk fogadni, kérjük Önöket csak azok telefonáljak akiknek nincs lehetőségük emailt írni.

Beutaló nélkül, lakóhelytől függetlenül, de csak előzetes időpont egyeztetés alapján, a megbeszélt időpontban tudjuk fogadni a gyermekeket. Kérjük, a korábbi bőrgyógyászat leleteket hozzák magukkal a vizsgálatra. Érkezéskor regisztráljanak a földszinti betegfelvételi ablaknál.

Amennyiben a megbeszélt időpontban mégsem jönnek el a vizsgálatra, kérjük a többi gyeremek érdekében az időpontot minél hamarabb mondják le.

Ne feledjék, hogy az Ilka utcában a parkolás díjköteles.

 

Olvassa el bőrgyógyász szakorvosunk írását az atópiás bőrtípusról, ekcémáról, annak kezeléséről! Miért csak az én gyerekem keze száraz?

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Gyakorlati tanácsok a fejtetvességről

Gyakorlati tanácsok a fejtetvességről

Fejtetű bárkinél előfordulhat (a leggondosabb szülő gyermekénél is!), hogy “összeszedi” ezeket a kis vérszívókat, melyektől azután igen nehéz megszabadulni (ha azt hisszük kiírtottuk őket, hetek múlva újra indulhat a kínlódás…)

bővebben
Kullancsok és betegségek

Kullancsok és betegségek

A kullancsok megszámlálhatatlan betegséget terjesztenek, a mi éghajlatunkon azonban szerencsére csak néhány kórokozót hordoznak ezek az apró termetű paraziták.

bővebben
Az ekcéma

Az ekcéma

Az ekcéma pontos okát nem ismerjük, de azt már tudjuk, hogy az ekcémás fellángolásokat különböző irritáló tényezők (pl. mosószer, sprődebb ruhanemű, túl hideg, vagy túl meleg, pártartalom megváltozása, bizonyos élelmiszerek, betegségek, a stressz is kiválthatják.

bővebben

Pöttyös a gyerek

A nátha és a hányás után a kiütés (pötty) a harmadik leggyakoribb tünet, mellyel gyerekkorban a rendeléseket a szülők felkeresik. Számtalan ok vezethet kiütéshez, lássuk a legfontosabbakat.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support