Látogatási tilalom

Kórházunkban különböző járványügyi helyzetekben (COVID19 járvány vagy egyéb szezonális influenzajárvány) látogatási tilalmat rendelhetünk el a beteg gyermekek védelme érdekében.

Mit jelent a látogatási tilalom gyermekkórházunkban?

Egy hozzátartozó folyamatosan bent lehet a beteg gyermekkel a kórházban, de kérjük, hogy végig ugyanaz a hozzátartozó maradjon a gyermek mellett a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében. Kérjük a szülőket, hogy a befekvéskor döntsenek a bent maradó hozzátartozó személyéről.

Betegeink járványügyi védelme érdekében további látogatókat nem tudunk fogadni az osztályon. Csomagot az osztályok fotocellás ajtajánál lehet leadni.

Akut betegellátó osztályainkon, a Bethesda utcai főépületünkben a szülők csak meghatározott céllal hagyhatják el az osztályt, és mozoghatnak az intézményben (higiéniai szükségletek, étkezés, röntgenbe kísérés). Intenzív osztályunkra a fokozott veszély miatt csak az Anyák házában beköltözött szülők mehetnek be a gyermekhez.

A gyermek akkor hagyhatja el a kórtermet, ha vizsgálatra megy, ill. bizonyos betegségtípusok esetén, amikor indokolt és szükséges a testmozgás (pl. cukorbetegség).

Ilka utcai nem akut betegellátó osztályainkról a gyermekekkel bent lévő szülők indokolt esetben (pl. boltba mennek) megfelelő védőfelszereléssel rövid időre kimehetnek a kórházból, ill. a beteg gyermek a kórház udvarára lemehet a szülővel, ha az állapota megengedi.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support