Szoptatási és csecsemőtáplálási Ambulancia

Elérhetőség:  Hermina út 57. 1. emelet 117.
A rendelésen való megjelenés előtt kérjük, jelentkezzenek be a főépületben található betegfelvételi pultnál!

Bejelentkezés: szoptatas@bethesda.hu
Ambulanciánkon kizárólag e-mailben történő bejelentkezéssel fogadjuk az édesanyákat. Kérjük, hogy az e-mailben írják meg nekünk telefonszámukat, hogy szükség esetén elérjük Önöket!

Az ambulancia legfontosabb célkitűzése az egészséges és beteg újszülöttek és csecsemők természetes szükségleteihez igazodó anyatejes táplálás segítése.

   Időpontegyeztetéshez, vagy kérdés esetén kérjük, a szoptatas@bethesda.hu email címre írjanak!

  • személyes tanácsadás/rendelés:  előjegyzés alapján
  • telefonos tanácsadás:  átmenetileg szünetel!

Munkatársak

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Szoptatási pozíciók

Szoptatási pozíciók

A megfelelő szoptatási pozícióban az édesanya és a gyermek is kényelmesen helyezkedik el. Nagyon fontos, hogy a gyermek stabilan, biztonságban érezze magát, akkor fog tudni 100%-ban a szopizásra koncentrálni.

bővebben
Az anyatej és a tápszer

Az anyatej és a tápszer

A csecsemő számára fél éves korig az ideális táplálék az anyatej. Az anyatej összetétele és mennyisége a baba igényeihez alkalmazkodik, akár egy szoptatás alatt vagy napszaknak megfelelően is.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support