Szoptatási és csecsemőtáplálási Ambulancia

Elérhetőség:  A épület, Bethesda u. 3. 2.emelet
Bejelentkezés: szoptatas@bethesda.hu

Az ambulancia legfontosabb célkitűzése az egészséges és beteg újszülöttek és csecsemők természetes szükségleteihez igazodó anyatejes táplálásnak segítése.

KÖZPONTI TELEFON:

Rendelési idő:

PÉNTEK: 09:00 – 12:00

Dr. Erdélyi Fruzsina

ONLINE SZOPTATÁSI TANÁCSADÁS INDULT

Vannak olyan problémák, amelyeken már egy telefonos tanácsadás is tud segíteni: hétfő, kedd, péntek 14 és 16 óra között a +36 30 010 7879 telefonszámon várjuk az édesanyák hívásait, ha komolyabb szoptatási problémákkal küzdenek.

Az online konzultációnak is vannak adminisztratív kötelezettségei, ezért kérjük, készítsék elő a gyermek TAJ-kártyáját, adatait.

Bejelentkezés és további információ a szoptatas@bethesda.hu címen.

Munkatársak

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Szoptatási pozíciók

Szoptatási pozíciók

A megfelelő szoptatási pozícióban az édesanya és a gyermek is kényelmesen helyezkedik el. Nagyon fontos, hogy a gyermek stabilan, biztonságban érezze magát, akkor fog tudni 100%-ban a szopizásra koncentrálni.

bővebben
Az anyatej és a tápszer

Az anyatej és a tápszer

A csecsemő számára fél éves korig az ideális táplálék az anyatej. Az anyatej összetétele és mennyisége a baba igényeihez alkalmazkodik, akár egy szoptatás alatt vagy napszaknak megfelelően is.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support