Pszichiátria Szakrendelés

Elérhetőség: L épület, Ilka u. 57.
Bejelentkezés: hétfőn 9:30-tól 14 óráig, keddtől péntekig 8-tól – 14 óráig a +36-30-570-6398-as telefonszámon Balogh Éva koordinátornál

KÖZPONTI TELEFON:

Ambulanciáinkon gyermekpszichológiai, illetve gyermekpszichiátriai vizsgálatokat végzünk.  Elsősorban pszichoszomatikus betegségek, szorongásos és érzelmi zavarok, hangulati problémák esetén tudunk segítséget nyújtani. Ambuláns rövid egyéni terápiát kapacitásunk függvényében az osztályunkon már kivizsgált gyermekek számára igyekszünk biztosítani.

Bejelentkezés új vizsgálatra

Új betegeket ambulanciánkon kizárólag előjegyzés alapján, az ellátási területünkről tudunk fogadni!

Ambulanciánkhoz tartozó, általunk ellátott területek:  Budapest X. és XVI. kerület, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Vácegres, Erdőkertes, Váckisújfalu, Galgamácsa, Budakalász.

Bejelentkezés kontroll vizsgálatra

Bejelentkezni hétfőn 9:30-tól 14 óráig, keddtől péntekig 8-14 óráig a +36-30-570-6398-as telefonszámon Balogh Éva koordinátornál lehet.

Telemedicina

A jelenlegi járványhelyzet miatt közegészségügyi eljárásrendek szerint, a gyermekek és a szülők biztonsága érdekében a vizsgálatok egy részét – amennyire csak lehetséges – online formában fogjuk lebonyolítani.
A távkonzultációs formát a 157/2020 számú, 2020. ápr. 29-én kiadott Kormányrendelet engedélyezi és támogatja. 

Honlapunkon a távkonzultáció tájékoztatóját a következő linken találják:

-> Tájékoztató telemedicina útján történő egészségügyi ellátáshoz kapcsolódóan

Receptkérés

Kérjük, minden esetben 1 héttel a gyógyszer elfogyása előtt jelezzék igényüket!
A jelenlegi járványhelyzet miatt elektronikus receptek felírására van lehetőség. Ezek a felírást követő naptól válthatók ki bármely gyógyszertárban a gyermek TAJ-kártyájával, a kiváltó személyigazolványának felmutatásával.

Recept kérésre két lehetőségük van:

1. Online kérdőív formájában: 
Ennek igénybevétele előtt kérjük, olvassák el az adatvédelmi tájékoztatót, majd a linkre kattintva a kérdőív elején nyilatkozzanak annak ismeretéről és egyetértésükről:

RECEPT IGÉNYLÉS ITT

2. Telefonon:
Hétfőn 9:30-tól 14 óráig, keddtől péntekig 8-tól 14 óráig a +36-30-570-6398-as telefonszámon Balogh Éva koordinátornál.

Igazolások meghosszabbítása

Emelt CSP, gyógyszer felírási javaslat, KGY javaslat, GYOD stb.
Ezen igazolások a veszélyhelyzet miatt a 88/2020 (IV.5.) számú Kormányrendelet értelmében automatikusan meghosszabbodnak a veszélyhelyzet megszűnését követően 60 napig.

Probléma, kérdés esetén kérjük, keresse hétfőn 9:30-tól 14 óráig,  keddtől – péntekig 8-tól 14 óráig a +36-30-570-6398-os telefonszámon Balogh Éva koordinátort.

Nagyon köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

A gyermekkori tikkelésről – a tic és a Tourette-szindróma

A gyermekkori tikkelésről – a tic és a Tourette-szindróma

A tik valamilyen formájával szinte minden nap találkozunk, mégis sok tévképzet él róla, ami nehezíti felismerését, elfogadását és kezelését. Cikkünkben összefoglaljuk a tik típusait, kezelését, illetve áttekintjük, hogy mikor érdemes orvoshoz fordulni, hogy viselkedjünk a tikkelő gyermekkel.

bővebben
Elalvási szokások

Elalvási szokások

Szinte mindenkinek vannak sajátos elalvási és alvási szokásai, melyek elősegítik az elalvást és zavartalanná teszik az alvást. Már csecsemőkorban kialakulhatnak ezek a szokások.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support