tag: Orvosi konferencia
Hit és gyógyulás konferencia a Bethesdából

Hit és gyógyulás konferencia a Bethesdából

Olyan jó lenne végre személyesen találkozni, meghallgatni szakembereink tanúságtételét hitről, gyógyításról, de ennek még nincs itt az ideje. De örülünk, hogy legalább a gépek előtt ülve együtt gondolkodhatunk a hit, a gyógyítás, az élet valóságáról.

bővebben
Hivatás – legmagasabb szinten

Hivatás – legmagasabb szinten

Egészségügyi szakdolgozóként a legfontosabb feladatunk nem csak a ránk bízott betegek gondozása, hanem a folyamatos tanulás és önmagunk képzése is…

bővebben

FIGYE -lj csa- K XIII.!

Idén Várgesztes Villaparkban rendezték nem mindennapi környezetben a fiatal gyermekgyógyászok konferenciáját.

bővebben

Dolto kollokvium a Francia Intézetben

Françoise Dolto (1908-1988) francia gyermekorvos, gyermekpszicho-analitikus munkájának méltatására nemzetközi kollokviumot tartottak a Francia Intézetben április 18-19-én.

bővebben

Gyermekgyógyászok Esztergomban

2010. szeptember 23-25. között a két pesti Gyermekklinikával közösen Esztergomban rendeztük a Magyar Gyermekorvosok Társasága Nagygyűlését.

bővebben

MGyT Nagygyűlés, Esztergom

A Magyar Gyermek- orvosok Társasá-gának Nagygyűlése (54.), melynek házigazdája a nagygyűlések történetében már második alkalommal lesz a Bethesda, látható közelségbe került.

bővebben
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support