tag: támogatás
Ápolók hete a Bethesdában

Ápolók hete a Bethesdában

Február 19.-e az Ápolók napja. Ebből az alkalomból a Bethesda Gyermekkórház egy egész hetet szentel az ápolóik szerepének bemutatására a betegellátásban.

bővebben
Ingyenes védőcsomag iskoláknak

Ingyenes védőcsomag iskoláknak

Ingyenes védőcsomaggal szeretné segíteni az iskolákat kórházunk webshopja, a Bethshop. Felhívásunk célja, hogy az iskolai környezetben a megnövekedett fertőzésveszély ellen nyújtsunk hatékony védelmet, segítséget önnek és egyben szeretnénk könnyebb hozzáférést biztosítani a megfelelő védőfelszerelésekhez, védőeszközökhöz.

bővebben
Pólus pingvinek

Pólus pingvinek

A Pólus Pingvinek gyermeknapi Hoki Tornájának a sport mellett, jótékony célja is van: a csapatok nevezési díját már sok éve a Bethesda kórháznak ajánlják fel.

bővebben
Új lélegeztetőgép adományba

Új lélegeztetőgép adományba

A Humanitás Szociális Alapítvány Kuratóriuma harmadik éve dönt nagy értékű orvostechnikai eszközök adományozásáról egészségügyi intézmények számára.

bővebben
Új fejlesztési terveink

Új fejlesztési terveink

Örömmel tájékoztatjuk honlapunk olvasóit és kedves betegeinket, hogy a Kormány néhány napja megszületett határozata kórházunk jelentős fejlesztését teszi lehetővé.

bővebben

Tisztaság ajándékba

Ez év márciusában Gömöri Andrea a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (Matisz) munkatársa felkereste kórházunkat és a következő felajánlást tette…

bővebben

Meerkerki adomány

A hollandiai Meerkerkben ismét karácsonyi vásárt szervezetek barátaink a Bethesda javára.

bővebben

Sok esemény egy hétvégén

A szeptember 26-27-i hétvégén a Bethesda munkatársai nagyon sok külső programon vettek részt önkéntesen a szabadidejükből, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

bővebben

A Bethesdától Déváig és vissza

“Dévától Budapestig” címmel neves futók és számos önkéntes futni vágyó jelentkezhetett akár bizonyos szakasz, akár több száz kilométer lefutására, ennek nevezési díját pedig Böjte Csaba árvái javára fordítják.

bővebben

Átadási ünnepség

Március 26-án családias ünnepség keretében vettük birtokba , az Ilka utcai épületünk megújulását eredményező Uniós beruházás munkálatait.

bővebben

Gyermekek a gyermekekért koncert

A Napsugár Tudatos Életért Alapítvány 2015. január 5-én 18.00. órakor, a MOM Kulturális Központban gálaestet rendez „Gyermekek a gyermekekért” címmel.

bővebben

Adományvonal a Bethesda javára

A Bethesda Gyermekkórház is bekerült a NIOK által összefogott adományvonalak hálózatába. Aki felhívja a 1360075 -ös mobil telefonszámot, az 250,- Ft-tal támogatja az alapítványunkat.

bővebben

Adomány és más események

A Fidesz Női tagozata és az  EON Hungária Zrt. 1.500.000 Ft-ot adományozott a Bethesda Gyermekkórháznak azzal a céllal, hogy…

bővebben

Zugló polgármestere látogatása

Január 10-én látogatást tett a Bethesdában dr. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere. Polgármesteri minőségében ugyan először fogadhattuk őt, de…

bővebben

A Mini Garros Tenisz Klub adománya

Ünnepélyes keretek közt adták át Bethesdában a Mini Garros Tenisz Klub jótékonysági teniszversenyéből befolyt valamivel több, mint fél millió forintot a szervezők.

bővebben

Jótékonysági futóverseny

A Magyar Parasport Szövetség jótékonysági futóversenyt rendez a fesztivál szombati napján a Népligetben, melyre szeretettel vár Mindenkit.

bővebben

„Út az életért”

Szeptember – október hónapban számos munkatársunk csatlakozott önkéntesként az “Út az életért” című programhoz.

bővebben
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support